Civil Engineering: Engineering Infrastucture (İnşaat Mühendisliği: Mühendislik Altyapısı)
Çalışmanın birincil misyonu, ileri düzey bilginin mezunlara aktarılmasında en yüksek kaliteyi sağlamak ve Mühendislik Altyapısı zorluklarının en iyi şekilde anlaşılmasını sağlamaktır. Bu konular kesinlikle öğrencilerin çalışmaları sırasında geliştirecekleri analitik, karar verme ve eleştirel düşünme becerilerinin uygulanmasını gerektirir. Bu, yapısal tasarım ve geoteknik mühendisliği gibi konularda en iyi kalitede öğretilen modüller sunarak elde edilecektir. İnşaat ve Çevre Mühendisliği Fakültesi, toplumumuzun ve ekonomimizin temelini oluşturan mühendislik altyapısının sürdürülebilirliğini ve dayanıklılığını sağlama zorluğunun üstesinden gelen birçok araştırmacıyı istihdam etmektedir. Bu sürdürülebilir altyapı, öğrencilerin çalışmaları sırasında üstlenecekleri birçok önemli projenin konusunu oluşturacaktır. Lanet, uygun tasarım standartlarını ve sayısal analiz araçlarını kullanan tasarım öğelerini kullanan modülleri içerecek, böylece mezunlar karmaşık inşaat mühendisliği yapıları tasarlama becerisiyle donatılacak.
Ayrıntılı konu listesi aşağıdaki gibidir ve şu adreste bulunabilir:
Çalışmaların üç yarıyılında verilen zorunlu konular: Matematik, Elastisite ve plastisite teorisi, Yapısal mekanik, Kentsel ve ulaşım altyapısında jeoteknik mühendisliği, Hidrolik yapılar, Çevresel Risk Değerlendirmesi, Hesaplamalı yöntemler, Karmaşık çelik yapılar, Karmaşık beton yapılar, Ahşap yapılar, İleri temel mühendisliği, İnşaat süreci yönetimi, İnşaat mühendisliğinde BIM, İnşaat hukuku ve yatırım süreçleri düzenlemeleri, Diploma semineri, Fikri mülkiyet yönetimi.
Çalışmalar sırasında öğrencilerin seçeceği fakültatif konular (her dönem öğrenciler tarafından 2 konu seçilmelidir): Hava, su ve toprak kirliliği kontrolü; İnşaat mühendisliği yapılarının izlenmesi; Sulama sistemleri ve arazi yönetimi; Doğal ve insan kaynaklı tehlikeler; Atık bertarafı ve arazi ıslahı; İnşaat mühendisliğinde yapıların güvenlik ve güvenilirlik değerlendirmesi; Küçük köprüler ve menfezler - hidroelektrik küçük enerji santralleri; Kentsel alanlarda pompalama, susuzlaştırma ve kanalizasyon sistemleri; Zemin iyileştirme yöntemleri; İnce duvar yapıları.
Başvuru Şartları:
Okul Başvuru Formu
Adayların 18 yaşını doldurmuş olması
Güncel fotoğraflı pasaport kopyası
Biyometrik fotoğraf (3.5cm X 4.5cm)
Tercüme edilmiş, noter onaylı ve apostilli üniversite diploması (Mühendislik çıkışlı olmak gerekir)
Tercüme edilmiş, noter onaylı ve apostilli üniversite transkripti
Minimumda B2 Dil yeterlilik belgesi (IELTS, TOEFL sonucu)
Eligibility Statement