Biotechnology and Food Science (Biyoteknoloji ve Gıda Bilimi)
Program, mezunları, gıda kalitesi ve güvenliğine vurgu yaparak, biyoteknoloji ve biyoingeneering ve gıda bilimlerinde üst düzey bilgiye sahip uzmanlar olmaya hazırlar. Bu programın geniş bir şekilde tasarlanmış yapısı - kimyasal, biyolojik ve mühendislik eğitimi arasındaki kasıtlı bağlantıyla birlikte - mezunlara çok çeşitli kariyer seçenekleri sunar. Program, lisans düzeyinde biyokimya, organik ve fiziksel kimya, biyoloji, mikrobiyoloji, gıda teknolojisi ve analizi ile biyoteknoloji ve biyomühendislik temellerinde kazanılan genel bilgileri genişletir ve derinleştirir. Öğrenciler, seçmeli dersleri doğru bir şekilde seçerek uzmanlıklarını geliştirebilirler.
Mezunlar, biyoteknoloji şirketlerinde, gıda üretim tesislerinde, tarımsal ürünlere yönelik şirketlerde ve sağlık hizmetleri veya ilaç şirketlerinde yüksek nitelikli pozisyonlar için hazırlanır. Araştırma ve geliştirme departmanlarında (biyo-) süreç tasarımı ve kontrolü ve kalite yönetimi alanlarında görev yapma yetkisine sahiptirler. Eğitimlerinin çok yönlülüğü nedeniyle, mezunlar değişen koşullara ve yeni görevlere kolayca uyum sağlamaya hazırdır. Mezunlar ayrıca yönetim ve denetleme kurumlarındaki ve doktora çalışmalarındaki pozisyonlara hazırlanır.
Gerekli Belgeler:
Okul Başvuru Formu
Adayların 18 yaşını doldurmuş olması
Güncel fotoğraflı pasaport kopyası
Tercüme edilmiş, noter onaylı ve apostilli üniversite diploması
Okulunuzdan İngilizce alınmış transkript
Cv
Motivasyon Mektubu
Sağlık Raporu
Dil yeterlilik belgesi (CEFR B2)